SHARKOON S1000 Window microATX okno črno ohišje

21709
S1000 WINDOWS
SHARKOON
Ohišja
Novo
V prihodu, (pokličite)
54,58
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka SHARKOON
Zaloga pokličite
Tip ohišja Micro-ATX

Podroben opis

SHARKOON S1000 Window ohišje je kompaktno ohišje, kjer lahko napajalnik in trdi diski diskretno namestite na dno ohišja. Akrilno stransko okno prikazuje jasen in izpostavljen pogled na vse komponente. Sistem za vodenje kablov omogoča pravilno priključevanje vseh komponent skozi številne odprtine in vdolbine, hkrati pa ohranja optimalen pretok zraka v ohišju. Predor ponuja dovolj prostora za napajanje z največjo dolžino 24 cm. Mobilna kletka trdega diska omogoča, da se ta namestitveni prostor razširi: kletko je mogoče s palčnimi vijaki premikati do štiri centimetre v smeri sprednje plošče - na primer potrebni so daljš i električni napajalniki ali več kablovskega prostora. Največja dolžina grafičnih kartic je do 40 cm. Najvišja višina CPU hladilnikov je do 15 cm.

Optimalno prezračevanje
Dva 120 mm ventilatorja sta predhodno nameščena. En ventilotor je nameščen spredaj. Drugi ventilator je pritrjen na zadnji plošči in osvetljuje ohišje z modrimi LED diodami, kar zagotavlja atmosfersko osvetlitev notranjosti ohišja. Prašni filter ščiti pred onesnaženjem, ki je zaradi magnetnih pritrdilnih elementov odstranljiv in enostaven za čiščenje. Za sprednjo ploščo in zgornjim delom sta dva lahko dostopna in odstranljiva filtra za prah.

Zelo prilagodljive možnosti namestitve
3.5" trdi diski se nameščajo brez orodja v predoru na spodnjem dnu. Odprtine, integrirane na strani predora, v celoti podpirajo kroženje zraka. Dva SSD-ja se lahko pritrdita na zadnji del pladnja. Na voljo je ležišče za 5,25 "pogone, kar omogoča namestitev dveh dodatnih SSD diskov. Tudi s svojim kompaktnim dizajnom S1000 Window še vedno ponuja možnost vgradnje vodnega hlajenja: 240 mm radiatorje je mogoče namestiti neposredno spredaj. Za lažjo vgradnjo 280 mm radiatorjev je 5,25" ležišče pogona modularno in ga je po potrebi enostavno odstraniti. Skupna višina radiatorja, vključno z ventilatorjem, je največ 5,9 cm.

Odlična povezljivost
Zvočni priključki za mikrofon in slušalke ter dva vhoda USB 3.0 za enostavno povezavo najpomembnejših zunanjih naprav so nameščeni na vrhu sprednje plošče. Vrata USB 3.0 se neposredno povežejo z matično ploščo prek 19-polnega konektorja.

Hiter dostop do vseh komponent
Obe stranski plošči sta opremljeni s palčnimi vijaki in jih odstranite brez orodja. Vmesniki, LED diode stanja ter gumbi za napajanje in ponastavitev so vgrajeni v ohišje zahvaljujoč brezžični zasnovi sprednje plošče. Zato lahko sprednjo ploščo kadar koli enostavno odstranite. To poenostavlja namestitev sprednjih trdih diskov in čiščenje filtrov za prah, ki se nahajajo za sprednjo ploščo.


Podrobno o izdelku:

Proizvajalčeva kodaS1000 WINDOWS
EAN koda4044951013944
ProizvajalecSHARKOON
Tip ohišja:Micro ATX tower
Podpora za matične plošče:Mini-ITX, Micro-ATX
Zunanja vgradna mesta 13,3cm (5,25"):1
Notranja vgradna mesta 8,89cm (3,5"):2
Notranja vgradna mesta 6,35cm (2,5"):2
Število razširitvenih mest:4
Priključki:2x USB 3.0
avdio priključek
Napajalnik:brez
Ventilator:spredaj: 1x 120 mm (nameščen) ali radiator vodnega hlajenja (opcijsko)
zadaj: 1x 120 mm (LED, nameščen)
zgoraj: 3x 120 mm ali 2x 140 mm (opcijsko)
Največja kompatibilnost:največja dolžina grafične kartice: 40 cm
največja višina procesorskega hladilnika: 15 cm
največja dolžina napajalnika: 24 cm
največja višina vodnega hlajenja vključno z ventilatorjem (spredaj): 5,9 cm
Dimenzije (ŠxVxG) v mm:45,3 x 19,5 x 40,2 cm (D x Š x V)
Barva:črna
Garancija24 mesecev
Masa:4,8 kg
Mnenja in ocene kupcev za "SHARKOON S1000 Window microATX okno črno ohišje"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!