ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 10GB GDDR6X (90YV0FB5-M0NM00) RGB LHR gaming grafična kartica

Brezplačna dostava  
34510
90YV0FB5-M0NM00
ASUS
Grafične kartice
Novo
V prihodu, (pokličite)
1.489,49
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka ASUS
Opis grafike Nvidia
Zaloga pokličite

Podroben opis

TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 10 GB GDDR6X z LHR

Prenosni večprocesorji NVIDIA Ampere: gradniki najhitrejših in najučinkovitejših grafičnih procesorjev na svetu, popolnoma nov Ampere SM, prinaša 2-kratno zmogljivost FP32 in izboljšano energetsko uč inkovitost.
RT -jedra druge generacije: doživite 2 -kratno zmogljivost RT -jeder prve generacije, skupaj s sočasnim RT -jem in senčenjem za povsem novo raven zmogljivosti sledenja žarkov.
Tenzorska jedra 3. generacije: Do 2 -krat večja prepustnost s strukturno redkostjo in naprednimi algoritmi AI, kot je DLSS. Ta jedra prinašajo ogromno povečanje zmogljivosti iger in povsem nove sposobnosti AI.
Ta grafična kartica z LHR (lite hash rate) prinaša 43 MH/s ETH hitrost razpršitve (ocena)
Axial-tech Fan Design je bil na novo uglašen z obrnjeno osrednjo smerjo ventilatorja za manj turbulenc.
Ležaji z dvojnim krogličnim ventilatorjem lahko trajajo do dvakrat dlje kot "sleeve bearing" modeli.
Kondenzatorji vojaškega razreda in druge komponente TUF izboljšajo vzdržljivost in zmogljivost.
GPU Tweak II ponuja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema.

TUF GAMING GeForce RTX 3080 je bil ponovno zgrajen, da bi zagotovil močnejšo moč in hlajenje. V povsem kovinskem pokrovu so trije močni aksialni ventilatorji, ki uporabljajo trpežne dvojne kroglične ležaje. Rotacija ventilatorja je optimizirana za zmanjšanje turbulenc, način zaustavitve pa vse tri ventilatorje ustavi pri nizkih temperaturah. Spodaj neodvisni hladilni elementi za grafični procesor in pomnilnik ohranjajo termike pod strogim nadzorom. Dodatne funkcije, vključno s komponentami TUF, tehnologijo Auto-Extreme, novim nosilcem grafičnega procesorja in odzračevalno ploščo na zadnji plošči, naredijo TUF pravo elektrarno.

AKSIALNO-TEHNIČNE NADGRADNJE
Kartice TUF Gaming izkoriščajo našo preizkušeno zasnovo aksialne tehnologije ventilatorjev, pri čemer trije ventilatorji delujejo skupaj, da zadovoljijo toplotne zahteve nove visokooktanske zasnove NVIDIA. Ventilatorji se zanašajo na dvojne kroglične ležaje, ki zagotavljajo dosledno delovanje in daljšo življenjsko dobo v primerjavi s "sleeve bearings" in drugimi vrstami ležajev.

HLADILNIK - MAXCONTACT
Za učinkovit vnos toplote v niz hladilnika, tako da ga močni ventilatorji aksialne tehnologije odvajajo, uporabljamo proizvodni postopek, ki na mikroskopski ravni izboljša gladkost površine hladilnika. Dodatna ravnost omogoč a boljši stik z matrico in pomaga izboljšati toplotni prenos.

2.7-REŽA
Razdeljevalnik toplote črpa toploto v toplotne cevi, ki jih prenašajo skozi delce, ki zapolnijo večino velikega prostora v 2,7 reži kartice. Ta generacija grafičnih kartic TUF Gaming ima tudi namenski hladilnik za VRAM, ki ohranja temperature pod maksimalnimi delovnimi specifikacijami.

SESTAVINE TUF
Komponente za grafične kartice TUF Gaming so izbrane glede na njihovo vzdržljivost in zmogljivost. Poleg vrhunskih dušilk in MOSFET-ov kondenzatorji, ki izpolnjujejo vojaške certifikate, uvrščajo TUF med konkurenco. Komponente so spajkane na tiskano vezje, z uporabo naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Gladki spoji na zadnji strani tiskanega vezja in odpravljanje človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafič na kartica ustreza našim strogim specifikacijam. Nazadnje, da bi zagotovili brezhibno delovanje pri štetju, so kartice podvržene napornemu 144-urnemu preizkusu potrditve.

Spodnja stran kartice razkriva številne izboljšave. Večina zadka je zavita v zaščitno kovinsko zadnjo ploščo, ki ima vidno široko odprtino. Odzračevalnik omogoča vroč zrak, da odteče proti izpušnim ventilatorjem podvozja, namesto da se reciklira nazaj v hladilnik. Pod grafičnim procesorjem nosilec zagotavlja dosleden montažni tlak med matrico in razdelilnikom toplote. Za vhodno/izhodni nosilec se uporablja nerjavno jeklo za zaščito vrat in zagotavljanje varnejše pritrditve. Priročno nameščeno stikalo Dual Bios omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.

Zgornji element RGB je mogoče prilagoditi tako, da prikazuje vrsto estetskih in funkcionalnih učinkov, ter ga sinhronizirati z drugimi komponentami ASUS, da omogoči enakomerno osvetlitev. Za izpolnitev potreb po energiji GeForce RTX 3080 sta prisotna dva 8-pinska priključka skupaj z vgrajenimi LED diodami, ki zasvetijo, če napajalni priključki PSU PCIe niso pravilno priključeni.


Podrobno o izdelku:

Proizvajalčeva koda90YV0FB5-M0NM00
EAN koda4711081322993
energijski_razredNo
ProizvajalecASUS
Proizvajalec čipovja:NVIDIA GeForce
Grafični procesor:GeForce RTX 3080
JedroCUDA
Grafični pomnilnik:10 GB GDDR6X
Takt procesorja:OC: 1740 MHz (boost), Gaming: 1710 MHz (boost), 1440 MHz (base)
Takt pomnilnika:19 Gbps
Vodilo:PCI Express 4.0
Število procesorskih enot8704
Pomnilniško vodilo320-bit
PodpiraHDCP 2.3
Izhodi:2x HDMI 2.1, 3x Display Port 1.4a
Dodatno napajanje2x 8-pin
Priloženo1x TUF certifikat zanesljivosti
Dodatno:OpenGL 4.6
največja digitalna ločljivost: 7680x4320
podpora za do 4 hkratne monitorje
višina 2,7 reži
Garancija24 mesecev
Dimenzije:299,9 x 126,9 x 51,6 mm
Mnenja in ocene kupcev za "ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 10GB GDDR6X (90YV0FB5-M0NM00) RGB LHR gaming grafična kartica"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!